cbwallstreet2

Intel acabar dimarts amb uns guanys del 3,55%. El valor aconsegueix superar el primer nivell de resistència que presenta als 47,41 dòlars i busca pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions. La resistència clau ara es troba als 50,60 euros: Atenció, perquè un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta ens faria pensar en el final de la correcció iniciada al començament del mes de juny.

Fortes pujades del 6,44% en MercadoLibre que aconsegueix rebotar al voltant de la mitjana de 200 sessions. La companyia sembla que té ganes de buscar un atac al nivell dels 394,92 dòlars, part alta de la banda lateral en què s'està movent des de fa dos mesos i mig. Només tornarem a veure un senyal de fortalesa amb la superació d'aquest nivell de preus.

Destacats descensos del 5,18% en Netease que es pren un respir després de les fortes pujades de les últimes setmanes. La companyia podria estar donant forma a un descens temporal al nivell dels 208,60 dòlars, preus on no descartem tornar a veure la tornada de les compres que ens faci pensar en un atac al nivell dels 252,97 dòlars, màxims del buit baixista que va deixar el passat 9 d'agost.

contador