cbwallstreet2

Amazon va acabar dimarts amb unes pujades del 2,48%. El valor va acabar realitzant un envolupant alcista just al voltant del suport dels 1.900 dòlars, cosa que ens convida a pensar en una continuació de les pujades per a les properes setmanes. Recordem que la companyia es troba cotitzant en pujada lliure per la qual cosa sembla possible que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 2.200 dòlars.

Guanys del 2,53% en Apple que confirma la fi de la correcció de curt termini. Per a les properes sessions, el més normal és que acabem veient un atac als màxims històrics que va dibuixar fa tan sols unes sessions als 229,67 dòlars. La seva superació deixaria el valor en pujada lliure amb tot disposat perquè acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 250 dòlars.

Netflix es revalora un 2,16% i sembla que podria estar a prop de confirmar el final dels descensos del curt termini després de recolzar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions. Per a les properes sessions, estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 376,80 euros, la superació dels quals ens faria pensar en una continuació de les pujades fins als màxims històrics assolits enguany als 423,20 dòlars.

contador