cbwallstreet2

És molt probable que el Nasdaq arribi als 7.400 punts durant les properes jornades.

Destacats guanys del 4,43% en els títols de Netflix que confirmen un nou senyal de fortalesa en aconseguir superar la resistència dels 369,83 euros. El seu aspecte tècnic és immillorable, ja que es mou en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. Per a les properes sessions, el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 400 dòlars. Els impecables nivells d'acumulació donen consistència a la tendència alcista principal.

Nou senyal de fortalesa en Electronic Arts que va acabar l'equador de la setmana amb unes pujades del 2,50%. La companyia va superar la resistència dels 135 dòlars fa unes sessions i sembla molt probable que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 155 dòlars. Cal recordar que la companyia es troba en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

Fortes pujades del 3,28% en Express Scripts Holding que s'acosta a la resistència clau dels 85 dòlars després de polvoritzar la resistència dels 78,67 dòlars. El seu aspecte tècnic és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient un canvi de tendència a mitjà i llarg termini que podria desembocar amb un atac al nivell dels 93,89 dòlars, màxims del 2015.

contador