cbwallstreet2

El més normal és que acabem veient un atac del Dow Jones al nivell dels 25.800 punts.

Fortes pujades del 6,33% en Mattel que aconsegueix subjectar-se a prop del suport dels 12,71 dòlars. Atenció, perquè podríem estar davant d'una recuperació tècnica, si bé per això hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 14,90 dòlars, màxims d'abril.

Envolupant alcista la qual podem veure en Hasbro després d'acabar la primera sessió de la setmana amb unes pujades del 4%, Encara que la seva tendència és clarament baixista, sembla molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens confirmi un rebot de la seva sèrie de preus. La resistència clau es troba als 89,06 dòlars. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 95 dòlars, preus on es troba la mitjana de 200 sessions.

Pujades de l'1,81% en Amgen que aconsegueix superar la resistència del curt termini que presenta als 174,43 euros. Per a les properes sessions podríem acabar veient un rebot de la seva sèrie de preus que es podria acabar estenent fins al nivell dels 192 dòlars. No tornarem a veure un senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 163,31 dòlars, mínims d'aquest mes.

contador