cbwallstreet2

Per veure un gir en la mitjana de 200 sessions al Dow Jones, hauríem d'esperar un tancament per sobre de 24.622 punts.

Fortes pujades del 5,80% en Nvidia que es gira abans d'acostar-se al suport dels 200 dòlars, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions. A mitjà i llarg termini el seu aspecte tècnic és molt bo, si bé per confirmar el començament d'un nou impuls alcista, hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 254,50 dòlars, màxims històrics assolits aquest mateix any. Els bons nivells d'acumulació donen consistència a la possibilitat d'una definició alcista imminent a la companyia.

T-Mobile (5,67%) es revalora amb força al tancament de dimarts i després de diversos mesos de moviment lateral s'acosta a la resistència dels 66,52 dòlars. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, cosa que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista. El destacadíssim volum negociat ens fa estar molt pendents de la seva evolució durant les pròximes jornades.

Forts guanys del 5,19% en Tesla que, no obstant això, segueix oferint un complicat aspecte tècnic. El valor, a dia d'avui, segueix donant forma a un retrocés temporal al nivell dels 300 dòlars. I només tornaríem a veure un senyal de fortalesa amb la superació de la resistència dels 360 dòlars, màxims anuals.

contador