cbwallstreet2

És clau que el Dow Jones no perdi el suport que li ofereix la mitjana de 200 sessions, nivells on es troba a l'actualitat.

Importants pujades del 3,47% en Biomarin Pharmaceuticals que rebota, si bé, manté una forta tendència baixista que de moment no dona ni el més mínim senyal de voler donar-se la volta. Per això, hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 86,74 dòlars, màxims del passat mes de març.

Caigudes del 3,22% en els títols de Tesla que podria estar donant forma a un retrocés temporal al nivell dels 300 dòlars, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions. Les perspectives tècniques de la companyia no són bones i no descartem acabar veient una tornada al nivell dels 244,59 euros, mínims d'aquest mateix mes i l'abandonament del qual ens faria pensar en una extensió de les caigudes fins al nivell dels 180 dòlars.

Pujades del 2,85% en Netease que lluita per recuperar el nivell dels 279 dòlars. El valor es gira abans de tocar el suport dels 260 dòlars i busca recuperar la mitjana de 200 sessions. Per acabar veient una millora de les seves perspectives tècniques, hauríem d'esperar que aconsegueixi pujar per sobre dels 329 dòlars, preus bastant allunyats dels actuals.

contador