cbwallstreetsombra

Bon senyal al Dow Jones que aconsegueix superar la resistència dels 24.446 punts.

Noves pujades del 6,54% en Tesla que continua amb les pujades de dimecres, cosa que li permet superar la resistència clau del curt termini que presenta als 292,63 euros. Malgrat tot, cal tenir en compte que el seu aspecte tècnic és molt complicat i és que podria estar donant forma a un retrocés temporal a la mitjana de 200 sessions. No observarem cap millora tècnica de la seva sèrie de preus mentre cotitzi per sota dels 360 dòlars.

Guanys del 2,92% en Amazon que es gira abans d'acostar-se al suport dels 1.265 dòlars. De moment el seu aspecte tècnic és impecable i el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 1.500 dòlars. El seu aspecte tècnic és molt bo i si aconsegueix superar aquest nivell de preus, podríem acabar veient un atac als màxims històrics que es troben als 1.617 dòlars.

Pujades del 2,73% en Facebook que sembla que vol rebotar després de la caiguda de les últimes setmanes. Ull que es podria tractar només d'un retrocés temporal als 170 dòlars, preus on es troba la mitjana de 200 sessions. Les perspectives tècniques per a les properes sessions són complicades i el més assenyat seria mantenir-se al marge.

contador