cbwallstreet2

El Nasdaq cobreix el buit de dilluns abans d'atacar els màxims històrics.

Discovery Comm-C acaba dimarts amb unes fortes pujades del 3,86%, fet que li permet tancar just al voltant de la resistència dels 25.26 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que acabaríem veient la confirmació d'un retrocés temporal a la mitjana de 200 sessions la qual cosa ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 28 dòlars.

Guanys del 2,51% en Microchip Technology que aconsegueix tornar a pujar sobre la mitjana de 200 sessions. El valor anul·la el canvi de tendència i sembla que té tota la intenció per tornar a atacar la resistència dels 99,17 dòlars. Aquests preus corresponen als màxims històrics per la qual cosa, si aconseguís superar-los, podríem estar davant d'una extensió de les pujades fins al nivell dels 120 dòlars.

Les pujades de l'1,63% d'aquest dimarts en Intel li permeten tancar la sessió al voltant dels màxims històrics que presenta als 50,85 dòlars. Vam poder veure que intradia aconseguia perforar aquests preus, fet que sens dubte és una mostra que ens fa pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 60 dòlars.

contador