cbwallstreet2

El Nasdaq buscarà suport a prop dels 6.000 punts, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions.

Viacom neda a contra corrent després de la caiguda dels índexs nord-americans i acaba dijous amb unes importants pujades del 7,21%. Sembla que la companyia es troba donant forma a un descens temporal a la mitjana superada de 200 sessions per la qual cosa sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell clau dels 30,96 dòlars. Estarem atents a la superació d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 45 dòlars.

Caigudes del 8,63% en Tesla que realitza un envolupant baixista que comprèn les tres últimes sessions, si bé de moment manté un bon aspecte tècnic a llarg termini. La companyia respecta, de moment, el suport dels 292 dòlars per la qual cosa segueix sent un valor que tindrem en compte per a una possible presa de posicions. No obstant això, per a això, hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 360,50 dòlars, màxims del mes de febrer.

Fortes caigudes del 7,41% en Alexion Pharmaceuticals que no ha pogut tornar a pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions i s'apropa al suport clau dels 105 euros. Molt de compte amb l'abandonament d'aquest nivell de preus, ja que podríem acabar veient una extensió de les caigudes fins als mínims de l'any passat que va dibuixar als 96,18 dòlars.

contador