cbwallstreet2

Malgrat els forts descensos en els índexs nord-americans les seves perspectives tècniques a mitjà i llarg termini segueixen sent molt bones.

Nvidia es va desplomar ahir dilluns un 8,49% si bé, no veiem una complicació en la seva sèrie de preus. El valor es podria estar prenent un respir amb la intenció de cobrir el buit alcista que va deixar als 200 dòlars al començament d'any. Sens dubte és un dels valors que no hauríem de perdre de vista i en què és molt probable que tornem a veure un senyal de compra durant les properes jornades.

Fortes caigudes del 6,68% en Vertex que es pren un respir després de definir-se a l'alça. El seu aspecte tècnic per a mitjà i llarg termini és bo i és molt probable que acabem veient, durant les properes sessions, l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una extensió de la seva tendència alcista principal.

Descensos del 6,57% en Qualcom que perd el suport dels 63,80 euros, part baixa de la banda lateral en què s'està movent des de fa tres mesos. Això complica les seves perspectives tècniques actuals i ens fa pensar en una extensió de les caigudes fins al nivell dels 54 euros.

contador