cbwallstreet2

Nous màxims històrics al Nasdaq que aconsegueix tancar per sobre dels 7.000 punts.

Intel es va disparar divendres passat i va acabar la sessió amb unes pujades del 10,55%. Després de mesos de moviment lateral la companyia aconsegueix superar la resistència dels 47,64 dòlars, cosa que sens dubte és un excel·lent senyal de fortalesa que deixa la companyia cotitzant en els màxims dels últims 18 anys, cosa que, a la pràctica, és com si es mogués en pujada lliure. L'objectiu de pujada el podríem situar als 60 euros.

Fantàstica figura la que vam poder veure en JD.com que va acabar aquest divendres amb uns excel·lents guanys del 6,59%. La companyia supera màxims i es mou en pujada lliure amb tot disposat perquè acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 60 dòlars, preus que creiem que podria arribar tranquil·lament durant les pròximes setmanes.

Biogen aconsegueix superar la resistència dels 348 dòlars després de les pujades del 4,01% de divendres passat. El seu aspecte tècnic per a les properes jornades és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió de la seva tendència alcista fins al nivell dels 442 dòlars, màxims històrics assolits el 2015.

contador