cbwallstreet2

Atents a l’envolupant baixista realitzada ahir, dimecres, al Nasdaq cosa que podria portar una sana correcció en l'índex tecnològic.

Fastenal va aconseguir pujar aquest dimecres un 4,50% al tancament, cosa que li ha permès superar la resistència dels 56 dòlars, màxims històrics. Després de dos mesos de consolidació sembla que la companyia buscarà continuar amb les pujades i és que hem de tenir molt present que la companyia es troba cotitzant en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. El primer objectiu de pujada el podríem situar als 60 dòlars, preus que creiem que podria arribar sense cap esforç durant les properes jornades.

Netflix va tornar a pujar aquest dimecres, fet que li va permetre tancar la sessió per sobre dels màxims de dimarts després d'unes pujades del 4,40%. La companyia sembla que no vol cobrir el buit alcista que va deixar dimarts i no descartem que estengui les pujades fins al nivell dels 280 dòlars.

Pujades del 3,45% en JD.com que dóna per finalitzada la correcció de curt termini i busca continuar amb la seva tendència alcista principal. La companyia va realitzar una doble vall als 36 euros, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que acabem veient un atac immediat al nivell dels 48,99 dòlars. Si aconsegueix superar aquest nivell de preus, seria un magnífic senyal per a la seva evolució tècnica, ja que la seva cotització es quedaria en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

contador