cbwallstreet2

El Nasdaq va aconseguir tancar, aquest passat divendres, als màxims dels tots els temps.

Forts guanys del 5,98% en Mattel que un cop cobert el buit alcista que va deixar al mes de novembre busca iniciar una recuperació. Per a les properes sessions sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 16,74 euros, la superació del qual ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 19,21 dòlars. Per aquests preus hi ha la mitjana de 200 sessions. Atents a la superació d'aquest nivell d'oferta, ja que podríem acabar veient un canvi de tendència que podria acabar portant la cotització del valor fins al nivell dels 22 dòlars.

Nou senyal de fortalesa en Nvidia que aconsegueix superar la resistència dels 227,51 dòlars després de donar forma a un descens temporal al nivell dels 218,67 dòlars. El valor es fica en pujada lliure amb tot disposat, perquè acabem veient una continuació de les pujades que porti la companyia del Nasdaq fins al nivell dels 250 dòlars.

Ross Stores va acabar divendres amb uns guanys del 2,58%, xifra que és una mostra més de la fortalesa actual de les compres. Des que va deixar el buit alcista a mitjans del mes de novembre la companyia ha aconseguit revalorar-se un 30% i sembla que podríem veure’n una extensió fins al nivell dels 95 dòlars.

contador