cbwallstreet2

El Dow Jones toca els 26.000 punts i podria respirar una mica durant les properes sessions.

Qualcomm acaba dimarts amb uns destacats guanys del 4,39%. Atenció, perquè la companyia sembla que confirma el final del moviment lateral després de la superació de la resistència dels 66,60 dòlars. Per a les properes jornades sembla molt probable que acabem veient el començament d'un nou impuls alcista que ens faci pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 75 dòlars.

Fortes caigudes del 7,05% en Viacom que es pren un respir després de veure com dilluns aconseguia superar la resistència dels 32,56 dòlars. Tot sembla disposat per un canvi de tendència, si bé vigilarem el seu comportament en el suport dels 27,76 dòlars, mínims des del començament de l’any.

Atents a l'evolució tècnica de Wynn Resorts que aquest dimarts aconseguia perforar la resistència dels 171 dòlars. Al tancament la companyia va acabar amb una revaloració de l'1,93%, i sembla que podria iniciar, en qualsevol moment, el començament d'un nou impuls alcista que acabi portant la seva sèrie de preus fins al nivell dels 200 dòlars per acció.

contador