cbwallstreet2

El Nasdaq 100 aconsegueix dibuixar nous màxims històrics per sobre dels 6.700 punts.

Viacom va finalitzar dijous amb uns guanys del 5,66%. Després d'aconseguir recolzar-se al voltant dels 28 dòlars tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient un nou atac al nivell dels 32,56 dòlars. Per aquests preus, hi ha la mitjana de 200 sessions i si aconsegueix subjectar-s’hi el més normal és que acabem veient una recuperació a mitjà i llarg termini del seu aspecte tècnic.

Mylan aconsegueix acabar dijous amb uns guanys del 5,23%, cosa que fa que aconsegueixi superar la resistència dels 45,87 dòlars. Això suposa una millora substancial de les seves perspectives tècniques a mitjà i llarg termini, cosa que podria acabar confirmant un canvi de tendència. De moment el que sembla clar és que podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 50 dòlars.

Fantàstica figura tècnica que vam poder veure durant la sessió d'ahir en American Airlines que va aconseguir acabar la penúltima sessió de la setmana amb una revaloració del 4,91%. El valor supera la resistència dels 54,51 dòlars i confirma el final del moviment lateral dels últims mesos. Per a les properes setmanes el més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 60 dòlars.

contador