cbwallstreet2

El Nasdaq es manté cotitzant al voltant dels màxims històrics sense donar ni el més mínim senyal de debilitat en la seva sèrie de preus.

Nou senyal de fortalesa en Intuituive Surgical que acaba l'equador de la setmana amb unes pujades del 6,58%. La companyia fa miques els màxims històrics que presentava als 405 dòlars. L'absència de resistències en el seu camí no convida a pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 450 dòlars durant les pròximes setmanes. Els bons nivells d'acumulació donen consistència a la tendència alcista actual.

Discovery Communications acaba dimecres amb unes fortes pujades del 5,80% cosa que li permet donar forma a un envolupant alcista que ens convida a pensar en un atac immediat al nivell dels 24,09 dòlars, preus on es troba la mitjana de 200 sessions. Atents a la superació d'aquest nivell de preus, ja que podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 28 dòlars.

Atenció, perquè American Airlines va aconseguir tancar aquest dimecres al voltant de la resistència dels 54,48 dòlars després d'unes pujades del 3,26%. Estarem molt pendents de la superació d'aquest nivell d'oferta, ja que ens faria pensar en l'inici d'un nou impuls alcista que podria acabar catapultant la seva sèrie de preus fins al nivell dels 60 dòlars.

contador