cbwallstreet2

El Nasdaq va tornar a dibuixar nous màxims històrics aquest dimarts.

Fantàstica figura tècnica la que vam poder veure en Illumina aquest dimarts en acabar la jornada amb uns importants guanys del 6,93%. La companyia aconsegueix tancar per sobre dels màxims històrics que va dibuixar el 2015 (240,78 dòlars), deixant la seva cotització en pujada lliure. Per a les properes jornades el més normal és que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 280 dòlars.

Forts guanys també en Gilead Sciencies que aconsegueix superar la resistència dels 77,15 dòlars després de revalorar-se un 4,97%. Amb la superació d'aquest nivell d'oferta es confirma el gir en la mitjana de 200 sessions que ens convida a pensar en un atac als màxims de l'any passat que presenta als 86,26 dòlars.

Express Scripts va aconseguir tancar la segona sessió de la setmana amb uns guanys del 4,38%. La companyia continua amb les pujades dels últims tres mesos acumulant des de llavors una revaloració propera al 44%. El valor va aconseguir tancar just al voltant de la resistència dels 80 dòlars, preus que no hauríem de perdre de vista durant les pròximes jornades. La superació d'aquest nivell d'oferta ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 85 dòlars.

contador