cbwallstreet2

El Dow Jones segueix sense donar ni el més mínim senyal de debilitat.

Seagate Technology va acabar dilluns amb unes pujades de 7,13% després d'arribar a pujar intradia més d'un 15%. El valor acaba a prop dels mínims del dia, si bé el que ens fa pensar en omplir el buit alcista que va deixar a l'obertura. Per a les properes sessions sembla probable que acabem veient-hi una volta al nivell dels 42,94 dòlars abans de decidir-se a atacar els màxims de l'any passat que va dibuixar als 50,96 dòlars.

Tesla acaba la primera sessió de la setmana amb unes fortes pujades del 6,26%. Aquests destacats guanys li permeten recuperar la mitjana de 200 sessions i acostar-se a la resistència clau del curt termini que presenta als 347,44 dòlars. Estarem molt pendents de la superació d'aquest nivell d'oferta, ja que seria el senyal que ens convidaria a pensar en una tornada al nivell dels 390 dòlars, màxims històrics assolits a l'any passat.

Atenció, perquè Nvidia aconsegueix superar la resistència dels 218,67 dòlars, fet que deixa la seva cotització en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. Després d’una consolidació de nivells creiem que la companyia podria continuar amb les pujades que tranquil·lament es podrien estendre fins al nivell dels 240 dòlars. Els bons nivells d'acumulació donen consistència a la tendència alcista actual.

contador