cbwallstreet2

Magnífica figura en el Nasdaq que confirma la formació d'un throw back al nivell dels 6.400 punts

Bon senyal per a un rebot a Incyte que aconsegueix acabar el dimarts amb unes pujades del 6,53%. La companyia aconsegueix tancar per sobre del primer nivell de resistència que presenta en els 100,30 dòlars i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 120 dòlars, preus on es troba la mitjana de 200 sessions.


Fortes pujades del 6,20% a Micron Technology que es gira amb força abans d'acostar-se al suport dels 39,07 euros. Les perspectives tècniques a mitjà i llarg termini són bones i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 49,80 dòlars. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una continuació dels guanys fins a almenys el nivell dels 49,89 dòlars, màxims del passat any.

Netflix va aconseguir pujar un 4,75% a tancament del dimarts el que li permet cotitzar, de nou, en els voltants de la resistència dels 204,38 dòlars. Aquests preus corresponen als màxims històrics pel que estarem molt pendents de la seva superació el que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins a almenys els 230 dòlars.

contador