cbwallstreet2

Els índexs nord-americans segueixen donant mostres d'una tremenda fortalesa.

Fortes pujades del 6,50% en Twenty-First Century Fox que posa fi a la consolidació de lateral vista durant les últimes sessions després de ser capaç d'aconseguir superar la resistència dels 32,60 dòlars. El seu aspecte tècnic per a les properes jornades és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem veure una continuació de les pujades fins al nivell dels 38 dòlars.

Segona jornada de pujades destacades en Mattel (+4,17%) que sembla que vol començar un nou impuls alcista després de cobrir el buit alcista que va deixar a mitjans de novembre. Les perspectives tècniques per a les properes sessions són bones i tot sembla indicar-nos que podríem veure un atac al nivell dels 19,21 dòlars, nivells clau del mitjà i llarg termini i preus on es troba la mitjana de 200 sessions.

Magnífica figura en Tiffany que aconsegueix superar la resistència clau dels 98,64 dòlars després de diversos mesos de moviment lateral. Amb això es confirma l'inici d'un nou impuls alcista que podria acabar amb la companyia atacant el nivell dels 110 euros durant les pròximes setmanes.

contador