cbwallstreet2

El Nasdaq va aconseguir tancar en els màxims de tots els temps.

Importants pujades del 5,02% en Cerner que acaba cobrint el gap baixista que va deixar a finals del passat mes d'octubre. El valor ha confirmat el suport a la mitjana de 200 sessions i sembla molt factible que acabem veient un atac als màxims anuals que presenta als 73,86 dòlars. Si aconseguís superar-los podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell clau dels 75,70 dòlars, màxims històrics.

Destacats guanys del 4,21% en TripAdvisor que rebota dins de la seva tendència baixista principal. El valor podria estar donant forma a un retrocés temporal al nivell dels 35,40 dòlars. Cal no oblidar que es manté vigent el buit baixista del passat dia 7 i que per moment estaríem parlant només d'un rebot.

Guanys de l'11,58% en Frontier Communications que rebota dins de la seva tendència baixista principal. El valor s'acosta al primer nivell de resistència que presenta als 8,30 dòlars. Només si supera aquest nivell de preus, podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 11,16 dòlars.

contador