cbwallstreet2

Els índexs nord-americans segueixen sense donar ni el menor senyal de debilitat.

Importants guanys del 3,55% ahir, dimarts, en Western Digital que es troba atacant la resistència clau dels 92 dòlars. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell, ja que confirmaria el final del moviment lateral en el qual s'ha estat movent durant els últims mesos. El valor ha aconseguit subjectar-se per sobre de la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins als màxims anuals que presenta als 95,77 dòlars.

Marriot Internacional puja un 2,22% i s'acosta, de nou, als màxims anuals. El valor del Nasdaq acumula tres mesos de fortes pujades durant els qual hem vist uns guanys del gairebé 30%. De tota manera el seu aspecte tècnic és molt bo, ja que cotitza en pujada lliure i és molt probable que acabem veient-hi uns guanys addicionals del 10%.

Forts descensos del 5,90% en JD.com que malgrat això es manté al voltant del suport de la mitjana de 200 sessions. Malgrat tot sembla que podríem estar davant el començament d'un nou impuls alcista, si bé, és molt important que no perdi el suport dels 35,79 dòlars. Per confirmar una continuació de les pujades, hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 42,77 dòlars, màxims del passat dilluns.

contador