cbwallstreet2

El Dow Jones va aconseguir dibuixar nous màxims històrics.

Destacats guanys del 14,70% en Michael Kors que es deixa un important buit alcista que li permet perforar la resistència dels 53,29 dòlars. Això és un magnífic senyal de fortalesa que ens convida a pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 59,49 dòlars, màxims de 2016. Atents, ja que si aconseguís superar aquest nivell de resistència, podríem acabar veient un canvi de tendència a llarg termini.

Fortes pujades també en Chesapeake Energy que acaba la primera sessió de la setmana amb uns importants guanys de l'11,76%. La companyia aconsegueix superar el nivell dels 4,07 dòlars, primer nivell de resistència i sembla probable que acabem veient un atac al nivell dels 4,50 dòlars. A mitjà i llarg termini la seva tendència segueix sent clarament baixista. No observarem ni el més mínim senyal de fortalesa mentre cotitzi per sota de la mitjana mòbil simple de 200 sessions.

Nou senyal de fortalesa en Qorvo que va aconseguir acabar aquest dilluns amb unes pujades del 6,30%. La companyia està respectant la mitjana de 200 sessions i després de la superació de la resistència dels 76,47 dòlars és molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 79,33 dòlars, màxims anuals. La superació d'aquest nivell d'oferta ens confirmaria l'extensió de la seva tendència alcista principal.

contador