El Dow Jones va aconseguir dibuixar nous màxims històrics divendres passat.

Qualcomm es va disparar divendres passat a l'S&P 500 i va acabar la sessió amb uns destacats guanys del 12,71%. La companyia va aconseguir tancar la sessió per sobre dels 60 dòlars cosa que confirma el final de la correcció dels últims mesos. Per a les properes jornades el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 71,62 dòlars, màxims del passat any.

Magnífic senyal que acabem veient al tancament de la setmana passada en NRG Energy. Després de tres mesos de moviment lateral la companyia ha aconseguit definir-se a l'alça en aconseguir superar la resistència dels 26,68 dòlars. El valor confirma el començament d'un nou impuls alcista i és que sembla molt probable que vegem un atac imminent al nivell dels 42 dòlars.

Vertex va acabar divendres amb unes pujades del 3,50%. El valor es troba en plena consolidació de nivells després de l'important buit alcista de finals del mes de juliol. A mitjà i llarg termini el valor ofereix una clara tendència alcista. Tan sols tornarem a veure un senyal de fortalesa amb la superació de la resistència dels 154 dòlars, màxims del passat mes d'octubre.

contador