WallStreet-1

Sembla imminent un atac al nivell dels 23.500 punts al Dow Jones.

Fortes pujades del 6,26% en Under Armour que aconsegueix perforés la resistència dels 17,14 dòlars. La companyia confirma un senyal de fortalesa després d’aferrar-se al voltant del suport dels 16 dòlars i busca continuar amb les pujades fins al nivell clau dels 18,19 dòlars. El seu comportament en aquest nivell de resistència és important i és que si aconsegueix superar aquest nivell de resistència, podríem acabar veient un canvi de tendència fins al nivell dels 20,5 dòlars.

Destacats guanys del 6,09% en Dover que es recupera dels forts descensos de dijous passat i que torna a cotitzar al voltant dels màxims anuals. A mitjà i llarg termini el seu aspecte tècnic és molt bo i el més normal és que acabem veient una extensió de la seva tendència alcista principal fins al nivell dels 105 dòlars. Cal recordar que el valor es troba cotitzant en pujada lliure.

Imparable tendència alcista en PayPal que acumula, des de començaments d'any, unes pujades del 80%. El seu aspecte tècnic no pot ser millor i és que durant els últims 10 mesos no hem vist ni el menor senyal de debilitat en la seva sèrie de preus. Les pujades del 5,53% de divendres passat són una nova mostra de fortalesa que li permet superar els màxims anuals. El valor es mou sense cap resistència al seu camí.

contador