cbwallstreet2

El Dow Jones podria arribar als 23.000 punts durant les properes jornades.

Fortes pujades del 3,21% ahir, dijous, en Fastenal Company que torna a acostar-se a la resistència clau dels 46,55 dòlars. En aquest nivell de preus hi ha la mitjana de 200 sessions i la seva superació ens podria fer pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 50 dòlars. L'alt volum negociat durant les últimes jornades ens fa estar molt pendents de la seva evolució durant les properes sessions.

Formidable figura tècnica la que vam poder veure, ahir, dijous, en la sèrie de preus de Host Hotels que després de diversos mesos de moviment lateral aconsegueix definir-se a l'alça. El valor aconsegueix tancar per sobre de la resistència dels 19,14 dòlars i sembla altament probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 20,21 dòlars, màxims anuals.

Destacats guanys del 2,91% en W.W. Grainger que s'acosta a la resistència clau dels 185,67 dòlars. Estarem molt pendents de la superació d'aquest nivell de resistència, ja que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell clau que ofereix la mitjana de 200 sessions als 200 dòlars. Tot i les últimes pujades és un valor que segueix oferint un complicat aspecte tècnic.

contador