cbwallstreet2

El Dow Jones segueix dibuixant nous màxims històrics.

American Airlines ha aconseguit pujar al tancament de dimarts un 4,80% cosa que aproxima la seva cotització a la resistència dels 54,48 euros. Atents al seu comportament en aquest nivell de preus ja que podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 54,48 dòlars, màxims anuals. Si aconseguís superar-lo, acabaríem veient el començament d'un nou impuls alcista.

Importants guanys del 4,67% en United Continental que va acabar realitzant una figura baixista que podria estar donant forma a un retrocés temporal a la mitjana de 200 sessions. Ull a la tornada de les vendes, ja que és molt probable que acabem veient una volta al nivell dels 60 dòlars.

Apache Corporation es va desplomar un 7,39% aquest dimarts. Amb això es posa fi al rebot de les últimes sessions i és molt probable que acabem veient una continuació de les caigudes. Per a les properes sessions és molt probable que acabem veient una continuació de les caigudes fins al nivell dels 38,14 dòlars, mínims anuals. El seu aspecte tècnic és molt complicat i no apreciarem ni el més mínim senyal de fortalesa mentre cotitzi per sota dels 50 dòlars, preus en què es troba la mitjana de 200 sessions.

contador