El més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 6.200 punts.

Noves pujades del 4,57% en JD.com que segueix amb la seva escalada alcista després que veiéssim la superació, aquest dimarts, de la resistència dels 43,06 dòlars. Les perspectives de la companyia són molt bones i és que el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 48,99 dòlars, màxims anuals assolits el passat mes d'agost. No observarem ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 39,33 dòlars.

Destacats guanys del 3,03% en Xilinx que va acabar l'equador de la setmana amb una revaloració del 3,03%. La companyia va aconseguir superar la resistència dels 66,48 dòlars i sembla que podríem acabar veient una continuació dels guanys fins al nivell dels 68,68 dòlars, màxims anuals. Si aconsegueix superar aquest nivell de preus, podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 80 dòlars.

Forts guanys del 4,39% en O'Reilly Automotive que ofereix tot l'aspecte tècnic per experimentar un rebot durant les properes jornades. Després d'una consolidació lateral d'un mes i mig vam veure com la companyia aconseguia superar la resistència dels 205,41 dòlars. Esperem un atac imminent a la resistència dels 211,02 dòlars. Si aconsegueix superar-los, es podrien estendre les pujades fins al nivell dels 220 dòlars, màxims del buit baixista que va deixar el passat 5 de juliol.

contador