cbwallstreetsombra

El més normal és que acabem veient una continuació de les pujades.

Fantàstica figura tècnica la qual vam poder veure ahir dijous a la sèrie de preus d'eBay. La companyia va acabar la sessió amb uns destacats guanys del 3,40% cosa que li va permetre polvoritzar la resistència dels 37,48 dòlars. Les perspectives tècniques de la companyia per a les properes sessions són molt bones ja que es troba cotitzant en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. Per a les properes sessions, el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 40 dòlars.

Importants revaloracions per Symantec que va pujar, aquest dijous, un 3,38%. Després de subjectar-se a prop dels 28 euros sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 31,63 dòlars. Atents a la superació d'aquest nivell d'oferta ja que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins als màxims anuals dibuixats als 33,22 euros.

Atents als forts descensos del 6,24% que vam observar ahir dijous en Comcast. Després d'enfrontar-se a la resistència dels 42 dòlars hem pogut apreciar un fort gir en la seva cotització cosa que ha portat la seva sèrie de preus a cotitzar al voltant del suport dels 38 dòlars. Atents a l'abandonament d'aquest nivell de demanda, ja que podríem acabar veient una severa complicació de les seves perspectives tècniques.

contador