cbwallstreet2

No n'observarem ni el més mínim senyal de debilitat en cap.

Mylan va acabar la sessió amb uns guanys del 3% cosa que acosta la seva cotització als voltants de la resistència dels 39,57 dòlars. Si aconsegueix superar aquest nivell de preus, el més normal és que vegem un atac al nivell clau dels 40,67 dòlars. El seu comportament en aquest nivell de preus és vital i és que si aconsegueix superar-lo, estaríem davant la confirmació d'un suport en la mitjana de 200 sessions i en una continuació de les pujades fins al nivell dels 43 dòlars.

Forts descensos del 7,18% en Check Point Software Technologies que espatlla el seu magnífic aspecte tècnic del curt termini en confirmar l'abandonament del suport dels 107,26 dòlars. La companyia confirma l'inici d'una correcció que no descartem que pugui estendre fins al nivell dels 100 dòlars, preus en què es troba la mitjana de 200 sessions.

Importants caigudes del 4,95% en Qualcomm Incorporated que perd el suport dels 54,55 dòlars i ofereix tot l'aspecte tècnic per veure una continuació dels descensos fins al nivell dels 51 dòlars. Molt de compte amb l'abandonament d'aquest nivell de demanda, ja que podríem acabar veient una continuació de les caigudes fins als mínims de 2016 que presenta als 42,24 dòlars. No ens tornarem a interessar per la companyia mentre cotitzi per sota dels 59,89 dòlars, preus en què es troba la mitjana de 200 sessions.

contador