WallStreet-1

El suport clau es troba als 5.568 punts.

Fortes pujades del 3,53% en Tesla que aconsegueix rebotar als voltants del suport que li ofereix el nivell dels 300 dòlars. El valor aconsegueix omplir el buit baixista del passat dia 6 si bé,cal tenir present que es va deixar un altre buit baixista el passat dia 5. Encara que a mitjà i llarg termini les perspectives tècniques són bones, no hauríem d'interessar pel valor mentre que es cotitzi per sota dels 360 dòlars.

Micron Technology va acabar dimarts amb unes fortes pujades del 2,85%. El valor continua donant forma a un retrocés temporal i és molt probable que vegem un atac al nivell dels 32,96 dòlars, màxims anuals. La superació d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una continuació de les pujades fins als màxims històrics de la companyia que presenta als 36,50 dòlars.

Els títols d’Ultra Beauty es van desplomar un 4,78% situant la seva cotització per sota de la mitjana de 200 sessions. Amb això el valor confirma un fort senyal de debilitat que ens fa pensar en un canvi de tendència. El més normal és que durant les properes sessions acabem veient una continuació de les caigudes fins al nivell dels 220 dòlars. No observarem ni el més mínima senyal de fortalesa mentre cotitzi per sota dels 280 dòlars.

contador