WallStreet-1

El Nasdaq s'acosta perillosament al suport dels 5.568 punts.

American Airlines Group ha aconseguit pujar un 1,54% aquest dijous la qual cosa li permet perforar la resistència dels 52 dòlars. Això ens confirma el final del descens temporal als 50 dòlars i creiem que podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 55 dòlars. Sense cap dubte és un dels valors que no perdrem de vista durant les properes sessions.

Tesla torna a caure amb força i acaba el dijous amb una nova caiguda del 5,58%. El valor s'ha deixat dos buits consecutius cosa que podria estar donant forma a una finestra baixista. Tot i que a mitjà i llarg termini les perspectives tècniques són impecables, podem apreciar com s'acosta al suport dels 290,76 dòlars, l'abandonament del qual complicaria la seva impecable tendència alcista principal.

Fortes caigudes del 3,73% en Bed Bath & Beyond que confirma el final del rebot de curt termini després de l'impressionant buit baixista del 10% de finals de juny. És molt probable que vegem un atac als mínims anuals que presenta als 29,12 dòlars. La pèrdua d'aquest nivell de demanda no faria més que confirmar l'extensió dels descensos amb un primer objectiu de caiguda als 20 dòlars.

contador