cbwallstreet2

Ull que podríem estar veient la formació d'una espatlla cap espatlla (figura baixista) en la seva sèrie diària de preus.

Descensos del 3,74% al tancament de la primera sessió de la setmana en Western Digital Corporation que no obstant això, continua oferint un molt bon aspecte tècnic a mitjà i llarg termini. Les perspectives tècniques són impecables en tots els espais temporals i no tornarem a veure ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 82 dòlars, mínims del passat mes de juny. Esperarem un tancament per sobre dels 95 dòlars, màxims anuals, per interessar-nos per la companyia.

Caigudes del 3,62% en Nvidia que perd el primer nivell de suport que presentava als 142,11 dòlars. S'estén la correcció del valor del Nasdaq que sembla que podria estar donant forma a un descens temporal al nivell dels 120 dòlars. Atents a uns descensos fins aquest nivell de demanda, ja que, per aquests preus, ens podríem plantejar una presa de posicions., A mig i llarg termini el seu aspecte tècnic segueix sent impecable.

Nous descensos en Tesla que acaba dilluns amb un retrocés del 2,49%. La companyia ataca el suport dels 350 dòlars, primer nivell de demanda. Atents a l'abandonament d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en una extensió de la correcció de curt termini fins al nivell dels 320 dòlars. A mig i llarg termini el seu aspecte tècnic segueix sent clarament alcista per la qual cosa aprofitarem les correccions per interessar-nos per la companyia.

contador