cbwallstreet2

L'índex tecnològic podria respirar una mica fins al nivell dels 5.568 punts.

Fortes caigudes del 4,01% en la sèrie de preus de Tesla que perd el suport del curt termini que presenta als 366,49 dòlars. Això és un senyal baixista que ens adverteix de l'inici d'una correcció que podria acabar arrossegar la seva cotització fins al nivell dels 328 dòlars, nivells en què no descartem una presa de posicions. A mig i llarg termini el seu aspecte tècnic segueix sent molt bo.

Destacats descensos també en Netflix que sembla que vol estendre la correcció de curt termini. El suport que no hauríem de perdre de vista es troba als 147,30 dòlars i el seu abandonament ens faria pensar en una continuació de les caigudes fins al nivell dels 137 dòlars. La seva tendència principal segueix sent fortament alcista, si bé de moment el més assenyat és mantenir-se al marge.

Caigudes del 3,02% en Autodesk que busca acatar el suport dels 100,70 dòlars. El més normal és que el valor perdi aquest nivell de demanda durant les properes jornades, cosa que ens faria pensar en una continuació dels descensos fins als mínims del buit alcista que va deixar el passat 19 d'abril als 95,83 dòlars. Aquests preus es troben a prop d'un 7% per sota dels actuals.

contador