cbwallstreet2

Ull a l'inici d'una correcció en l'índex tecnològic.

Pujades de l’1,91%, ahir, dijous, en la sèrie de preus de Paccar. La companyia sembla que està a punt de confirmar un gir al voltant del suport que li ofereix la mitjana de 200 sessions. La superació dels 65,14 dòlars ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista que podria acabar estenent-se fins al nivell dels 70 euros. No observarem cap complicació tècnica de la seva sèrie de preus mentre cotitzi per sobre dels 61,93 dòlars, mínims d’enguany.

Nefasta figura tècnica la qual vam poder veure en la sèrie de preus de Mattel. La companyia va perdre a tancament un 6,68% cosa que li va permetre polvoritzar el suport dels 21,55 dòlars, mínims de la banda lateral en què s’estava movent durant l'últim mes i mig. Per les properes jornades, el més normal és que acabem veient un atac al nivell clau dels 19,44 dòlars. Ull que si no aconseguís subjectar-se en aquest nivell de preus podríem acabar veient una continuació de les caigudes fins al nivell dels 10 dòlars.

Fortes caigudes en la sèrie de preus de Dollar Tree que va acabar la sessió just al voltant del suport dels 72,55 euros, part baixa de la banda lateral en què s'està movent des de fa mesos. Molt de compte amb l'abandonament d'aquest nivell de demanda, ja que podríem veure una continuació de les caigudes fins al nivell dels 65 dòlars.

contador