El primer nivell de suport al Dow Jones es troba als 20.800 punts.

Claríssima senyal de compra la que vam poder veure ahir, dimecres, en la sèrie de preus de Vertex. El valor va pujar al tancament un 2,67% cosa que li va permetre tancar per sobre de la resistència dels 121,96 dòlars. El valor posa fi a un moviment lateral de dos mesos i és molt probable que vegem una continuació de les pujades fins al següent nivell de resistència que presenta als 134 dòlars.

Pujades destacades del 2,32% en Regeneron Pharmaceuticals que ofereix unes molt bones perspectives tècniques després de confirmar la superació de la resistència clau del curt termini que presenta als 453 dòlars. Sembla que està tot a punt perquè vegem un canvi de tendència que podria acabar per catapultar la cotització de la companyia, durant els pròxims mesos, fins al nivell dels 540 dòlars.

Guanys de l'1,96%, ahir, dimecres, en Charter Communications que fa diverses sessions que està pujant intensament cosa que ha deixat la seva cotització als voltants de la resistència dels 350,38 dòlars. Aquest nivell de preus correspon als màxims històrics per la qual cosa la seva superació ens faria pensar en una extensió de les pujades per les properes setmanes. Si al final aconsegueix superar aquest nivell de preus, podríem veure una continuació de les pujades fins al nivell dels 400 dòlars.

contador