WallStreet-1

El primer nivell de suport es troba als 20.487 punts.

Explosió alcista en la cotització de Nvidia que va acabar dimecres amb unes pujades del 17,83% i el que és més important és que va aconseguir tancar per sobre dels 120,96 dòlars, màxims històrics. Amb això posa fi al moviment lateral dels últims mesos i després de la correcció sembla que podríem veure una continuació de les pujades fins al nivell dels 140 dòlars.

Estratosfèrics guanys els que vam poder veure en Electronics Arts que va acabar amb unes pujades del 12,65%. EL valor es dispara en borsa després de cotitzar en pujada lliure des de fa mesos. La presa de posicions a aquests nivells implica un altíssim risc. No obstant això, una presa de beneficis durant les properes jornades ens podrien fer interessar-nos per la companyia.

Pujades del 2,69% en Microxip Technology Incorporated que ofereix un immillorable aspecte tècnic després de veure com aconseguia definir a l'alça mitjans del passat mes d’abril. Després d'un descens temporal, als 74 dòlars, el valor del Nasdaq es fica en pujada lliure i és molt probable que acabem veient una continuació de la seva escalada fins al nivell dels 90 dòlars.

contador