WallStreet-1

Per les properes sessions és altament probable que vegem un atac als màxims històrics.

Regeneron Pharmaceuticals es dispara en borsa i acaba dijous amb unes pujades del 6,70%. Després de superar la resistència dels 400 dòlars la companyia està decidida a atacar la resistència dels 452,96 dòlars. Estarem molt pendents de la superació d'aquest nivell de resistència ja que ens confirmaria un canvi de tendència a mitjà i llarg termini.

Magnífica figura tècnica la qual vam poder veure dijous a Dentsply Sirona que va aconseguir definir-se a l'alça després d'unes pujades del 2,37%. La companyia posa fi al moviment lateral dels últims dos mesos i s'acosta als màxims històrics que presenta als 65,83 euros. Atents, ja que la superació d'aquest nivell d’oferta deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí el que ens faria pensar en una continuació dels guanys fins al nivell dels 70 dòlars..

Viacom va tornar a desplomar dijous al Nasdaq. El valor va tancar amb unes caigudes del 7,13% i en només dos dies acumula una caiguda del 16,5%. La cotització de la companyia s'aproxima al suport dels 33,94 dòlars, preus dels quals estarem molt pendents. Si al final els perd sembla inevitable que acabem veient una continuació de les caigudes fins al nivell dels 30,11 dòlars, mínims de l'any passat.

contador