cbwallstreet2

El Nasdaq 100 segueix imparable i va acabar, ahir dimarts, als 5.350 punts

Mondelez va liderar els guanys al Nasdaq 100. El valor va acabar amb una revaloració del 5,81% que li va permetre recuperar pràcticament els forts descensos soferts el dijous i el divendres. La seva cotització torna a recuperar la mitjana de 200 sessions i no descartem que acabi superant la part alta de la banda lateral per on es mou des de finals de l'any passat. Estigueu atents ja que un tancament per sobre dels 45,46 dòlars ens faria pensar en un atac al nivell clau dels 46,40 dòlars, màxims de l'any passat.

Nvidia va pujar amb força ahir dimarts acabant la sessió amb uns guanys del 3,58%. Sembla que la companyia gira abans de tocar el suport dels 100 dòlars, això és una demostració de fortalesa. Per les properes sessions és probable que acabem veient un atac als màxims històrics que dibuixés els 120,92 dòlars. Atents perquè si pogués superar aquest nivell de preus es col·locaria en pujada lliure.


Del Dow Jones, en destaquem els forts guanys del 3% de Wall-Mart. La companyia va obrir amb un important gap alcista que li va permetre atacar la resistència clau del curt termini que presenta als 72,48 dòlars. Al final no va poder amb aquest nivell d'oferta però va aconseguir acabar la jornada per sobre de la mitjana de 200 sessions. Per a les properes sessions podríem veure una consolidació de nivells per aquests preus. Seria important que, després d'un salt en el camí, veiéssim la superació de la resistència dels 72,48 dòlars. Això suposaria una millora tècnica important que ens convidaria a pensar en un atac als màxims del passat any situats als 75,19 dòlars.

UnitedHealth va rebotar ahir un 1,87% al Dow Jones després d'acostar-se, divendres passat, a la part baixa de la banda lateral per on ja fa tres mesos que es mou. És important que la companyia no perdi el suport dels 156 dòlars ja que així complicaria les seves bones perspectives tècniques. No obstant això, a dia d'avui, les seves perspectives tècniques segueixen sent bones i seguirem esperant un tancament per sobre dels 165 dòlars, màxims històrics, fet que ens faria pensar en el començament d'un nou i important tram alcista.

contador