cbwallstreet2

Impressionant aspecte tècnic el que ofereix Liberty Interactive Corporation

Liberty Interactive Corporation va explotar a l'alça ahir, dimarts, després de diversos mesos de moviment lateral just al voltant dels màxims històrics. El valor va acabar amb unes pujades del 13,30 euros i va arrasar la resistència dels 45,17 dòlars. El valor cotitza en pujada lliure sense cap resistència al seu camí i amb tot disposat perquè acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 55 dòlars.

Dimecres passat vam poder veure unes tremendes pujades del 20% a la sèrie de preus de Vertex. El valor es va deixar un gap alcista que no ha cobert i està donant mostres d'una fortalesa tremenda. Lluny de prendre's un respir vam poder veure com durant la sessió d'ahir es revalorava un 4,50 % el que, sens dubte, és un senyal que ens convida a pensar en una continuació de les pujades fins a almenys el nivell dels 120 dòlars. No apreciarem ni el més mínim senyal de feblesa mentre que es mantingui cotitzant per sobre dels 106 dòlars.

Forts descensos en NVIDIA que, després de cobrir el buit baixista que va deixar el dia 23 de març, s'acosta perillosament al suport dels 95 dòlars. Aquest nivell de demanda és molt important i el seu abandó ens faria pensar en una complicació molt important de la seva sèrie de preus que ens podria fer pensar en uns descensos fins al nivell dels 67,77 dòlars. Mínims del gap alcista que es va deixar a mitjans del novembre de l’any passat.

contador