brokers-inversores

Hermes està superant importants nivells de resistència aquest dijous.

El primer de tots és Hermes que està perforant, avui dijous, la resistència dels 414 euros. Amb això, el valor francès posa fi al moviment lateral de les últimes setmanes i el més important és que es col·loca en pujada lliure sense cap resistència pel camí. L'absència de resistències podria acabar portant la seva cotització fins al nivell dels 430 euros les properes sessions.

Biomerieux és un altre valor del mercat francès en què ens podríem posicionar de manera immediata. La companyia ja fa diverses setmanes que es mou en una banda lateral com a resposta a l'impuls alcista que va iniciar al començament del mes de desembre. La mínima correcció vista a aquest tram alcista és una mostra de la increïble fortalesa compradora del valor. Per plantejar-nos una presa de posicions esperarem un tancament per sobre dels 153,25 euros que deixaria la companyia en pujada lliure i podria empènyer la cotització fins al nivell dels 165 euros.

Per últim, un altre valor que observarem molt atentament és Merck. La companyia alemanya ha aconseguit donar forma a un throw back al nivell dels 100 euros i tot sembla indicar-nos que podríem veure el final de la consolidació lateral per on s'ha mogut els dos últims mesos. La resistència clau està als 104 euros i un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista. Quan confirmi la superació d'aquest nivell d'oferta, podríem veure unes pujades fins al nivell dels 112 euros, màxims del 2015.

contador