cbwallstreet2

De moment no apreciem ni la més mínim senyal de feblesa en els índexs nord-americans

Tesla va liderar les pujades del Nasdaq ahir dimarts. La companyia va aconseguir tancar la sessió amb unes importants pujades del 4,81%. Això li va permetre superar la resistència dels 254,85 dòlars la qual cosa indica el final de la correcció a l'impuls alcista que va començar a la fi del passat any. Les perspectives tècniques per a les properes sessions són molt bones i tot sembla indicar-nos que podríem veure com cobreix el gap a la baixa que es deixés el passat dia 23 de febrer en els 273,51 dòlars, preus un 6% per sobre dels actuals.

Ahir dimarts comentàvem el bon comportament de Citrix en la sessió del dilluns i un dia després lidera els descensos del Nasdaq amb unes caigudes del 3,43%. No obstant això pot ser la formació d'un throw back al nivell dels 81 dòlars. En principi la figura és de continuació de tendència pel que no seria mala idea plantejar-nos una presa de posicions per aquests preus. Cal no oblidar que el valor cotitza en els màxims dels últims 16 anys i és molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 97,39 dòlars, màxims històrics.

Tornen els descensos a Trip Advisor després del rebot de les últimes sessions. La companyia acaba amb unes caigudes del 2,87% i sembla molt probable que puguem veure un atac al suport clau dels 40,45 dòlars. La pèrdua d'aquest nivell de preus complicaria encara més les seves perspectives tècniques i ens faria pensar en una continuació de la seva fortíssima tendència a la baixa fins al nivell dels 30 dòlars.

contador