Es manté el moviment lateral dels últims dos mesos.

Atresmedia ha aconseguit perforar, després de dos mesos i mig de moviment lateral, la resistència dels 10,91 euros. El valor sembla que vol posar fi al moviment lateral en el qual s'ha vingut moviment després d'aconseguir pujar-se per sobre de la mitjana de 200 sessions. Per les properes jornades sembla imminent un atac al nivell dels 11,34 euros, nivell clau per al seu desenvolupament a mig i llarg termini.

Telefónica ha superat, aquest dijous, la resistència dels 9,50 euros. Ja fa setmanes que comentem que aquest nivell de preus és clau per la seva evolució a mig i llarg termini i creiem que podríem veure un canvi de tendència els propers mesos. El primer objectiu de pujada de la companyia el podríem situar als 10 euros si bé no descartem que pogués aconseguir els 11 euros els propers mesos.

Iberdrola puja amb ganes aquest dijous i aconsegueix superar la resistència clau del curt termini que presentava als 6,14 euros. Després de molts mesos de moviment lateral sembla que l'elèctrica cerca els màxims de 2015 que va dibuixar als 6,23 euros. El seu comportament en aquest nivell de preus és important i és que si els supera el més normal és que acabéssim veient un atac als màxims històrics situats als 7,01 euros.