Atents perquè podríem veure una continuació de les pujades fins al nivell dels 11.000 punts.

Bona figura la que hem pogut veure al tancament de dilluns en Telefónica. La companyia acaba la jornada amb unes pujades de l'1,93% tancant per sobre del primer nivell de resistència que presenta als 8,41 euros. Per a les properes setmanes és molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 9 euros, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions.

Fortes pujades de l’1,75% en ​​Santander que confirma el trencament de la part alta de la bandera, cosa que ens convida a pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 6,14 euros, màxims del passat any. El més normal és que aquest nivell de preus no li ofereixi molta resistència per la qual cosa no descartem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 6,50 euros.

Destacats guanys del 4,22% en Dia que es deixa un buit alcista i que acaba superant la resistència dels 4,56 euros. El seu aspecte tècnic a mitjà i llarg termini segueix sent clarament baixista si bé sembla que veurem, de forma immediata, un atac a la mitjana de 200 sessions. Només amb la superació dels 5 euros ens plantejaríem un canvi de tendència.

contador