• Anticipa un potencial alcista superior al 12% sobre el preu actual de mercat
  • Considera sòlids els seus resultats del primer trimestre i eleva les seves estimacions de beneficis
Tecnicasreunidasfoto

Técnicas Reunidas ha pujat un 1,75% en borsa, fins als 37,12 euros per acció, després que els analistes de Goldman Sachs hagin augmentat la valoració de les seves accions fins als 41,90 euros des dels anteriors 41,10 euros per títol.

  • 9,23€
  • 1,82%

El banc nord-americà reitera el consell de 'comprar' el valor després de la presentació dels seus resultats del primer trimestre i anticipa un potencial alcista superior al 12% sobre el preu actual de mercat.

Sobre els comptes trimestrals, Goldman les considera "sòlides", ja que els ingressos i l'EBITDA s'han situat un 14% i un 12% per sobre de les estimacions del consens. Aquests experts destaquen el to positiu de l'empresa sobre les seves expectatives de negoci per als pròxims trimestres, el continu focus en el control de riscos i una cartera de comandes d'uns 30.000 milions d'euros.

Goldman ha elevat lleugerament les seves estimacions de beneficis per incorporar els sòlids resultats del primer trimestre. A més, afegeix que "a causa del temor dels inversors sobre les oportunitats de contractes a l'Orient Mitjà, qualsevol contracte guanyat en aquesta regió tindrà un efecte positiu".

Finalment, Goldman anticipa "marges resilients pels exercicis fiscals 2017 i 2018. La nostra valoració està basada en una ràtio valor d'empresa/EBITDA de 7,7 vegades sobre les nostres estimacions de 2018".

Noticias relacionadas

contador