• Aquests analistes estableixen una valoració de 37,90 euros per acció
  • Goldman Sachs, Citi i CaixaBank també aconsellen 'comprar' el valor
ep consejero delegadode aedas homes david martinez
AEDAS HOMES

Els analistes de Banc Sabadell aposten fort per Aedas Homes, en iniciar la cobertura sobre la promotora immobiliària amb un consell de 'compra' i una valoració de 37,90 euros, amb un potencial alcista del 25% sobre el preu de mercat.

  • 17,76€
  • 0,45%

Les accions d’Aedas Homes pugen un 0,4% en borsa, fins a 30,43 euros. Sabadell justifica el seu consell per la hipòtesi d'increment acumulat de preu de l'habitatge per al període 2017-2023 "associada a terra en cartera del 25%".

En la seva opinió, "el major avantatge d’Aedas és que ja té sòl comprat, en bones zones i a bon preu". A més, afegeixen que "el sòl en balanç cobreix més de 4 anys de lliuraments".

MÉS RECOMANACIONS POSITIVES

La companyia agafarà velocitat de creuer a l'exercici 2022, quan ingressarà 1.100 milions d'euros i aconseguirà un resultat operatiu (EBIT) de 252 milions. Així ho estimen els experts de Goldman Sachs, banc nord-americà d'inversió que va actuar com un dels coordinadors globals de la sortida a borsa de la companyia que dirigeix ​​David Martínez el passat 20 d'octubre.

Goldman, que recomana comprar Aedas Homes i li dóna a l'acció un preu objectiu de 35,8 euros, valora positivament les xifres de prevendes anunciades per la companyia a l'octubre, que actualitzen les facilitades a l'OPV. Aquests analistes estimen que el 2023 la companyia estaria en disposició de repartir el 80% dels seus beneficis en dividends, fet que suposaria distribuir entre els seus accionistes 147 milions d'euros.

Els experts de Citi també són molt positius, ja que han iniciat recentment la cobertura d'Aedas Homes amb una recomanació de 'compra' i un preu objectiu de 39,10 euros. Destaquen que el grup ha escollit alguns dels millors sòls per conformar un banc de sòl de més de 13.000 habitatges, amb un valor net dels seus actius (NAV) de 1.350 milions d'euros.

Per la seva banda, CaixaBank ha iniciat la cobertura del valor amb una recomanació de compra i un preu objectiu de 38,10 euros. La seva valoració està recolzada per una "envejable" cartera de sòl que valoren en 1.071 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador