Podría entrar en pujada lliure en les properes sessions

  • 2,03€
  • 4,00%

Espectacular comportament tècnic el que hem pogut veure en les últimes sessions en la sèrie de preus de Oryzon Genomics. La companyia, que cotitzava com un encefalograma pla en els voltants dels mínims històrics, s'ha despertat de la seva letargia amb unes pujades del 70% acompanyades per un volum estratosfèric.

Aquestes destacadíssimes pujades han portat a la seva cotització fins als nivells de la seva sortida a borsa de finals del 2015. Per aquests preus sembla que la biotecnològica vol agafar aire, la qual cosa es podria traduir en la formació d'un gallardet. Aquesta figura tècnica té unes implicacions fortament alcistes pe la qual cosa estarem molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que li permeti tancar una sessió per sobre dels 5,08 euros. Una mica més amunt es troben els màxims històrics que va dibuixar el primer dia que va cotitzar en el continu (5,25 euros).

No cal dir que un tancament per sobre d'aquest nivell de preus deixaria la companyia en pujada lliure. L'objectiu de pujada del gallardet podria catapultar a la cotització de la companyia fins al nivell dels 6 euros. Sens dubte és un valor amb molt bones perspectives tècniques però també amb un alt risc derivat del baix volum que venia negociat abans dels impressionants guanys vists el passat 16 d'aquest mes.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 113,43%.

contador