cbwallstreet2

Netflix s'ha revaloritzat prop d'un 30% des del passat dia 6 d'aquest mes.

Nou senyal de fortalesa en els títols de Netflix que segueix amb el "ral·li" alcista de les últimes sessions. El valor aconsegueix superar els màxims històrics i acumula una revaloració propera al 30% des del passat 6 d'aquest mes. L'absència de resistències ens convida a pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 200 dòlars. El primer nivell de suport es troba en els 174,24 euros.

Fortes caigudes del 5,73% en els títols de Maxim Integrated Produts que, no obstant això, aconsegueix subjectar-se en els voltants del suport dels 44 dòlars. Per aquests preus presenta el suport clau que li ofereix la mitjana de 200 sessions. A mitjà i llarg termini les perspectives tècniques són bones i creiem que podríem seguir veient una continuació de la seva tendència mentre que respecti el suport dels 43,35 dòlars. Per veure un senyal de fortalesa hauríem d'esperar a un tancament per sobre dels 48 dòlars, màxims del passat dijous.

Señal para una corrección en los títulos de Intuitive Surgical que terminó la sesión del viernes con unas caídas del 4,55%. El valor se toma un respiro desde los máximos históricos y creemos que podríamos acabar viendo una vuelta al nivel de los 900 dólares. Los buenos niveles de acumulación dan consistencia a su tendencia alcista principal. No obstante, para plantearnos una toma de posiciones deberíamos esperar a un cierre por encima de los 974,65 dólares, máximos históricos alcanzados el pasado jueves.

contador