cbwallstreet2

Nvidia s'acosta a nivells importants de suport.

Johnson & Johnson va ser, ahir dijous, el valor del Dow Jones que més es va revaloritzar. La companyia va pujar un 1,82% a tancament i manté el seu bon comportament després d'aconseguir pujar per sobre dels 117,30 dòlars, nivells on es trobava la mitjana de 200 sessions. Sembla imminent un atac a la resistència dels 122,50 dòlars. Si aconseguís superar aquest nivell de preus veuríem un atac als màxims històrics que va aconseguir l'any passat als 126,07 dòlars.

Pujades interessants de l'1,40% a Pfizer que li serveixen per superar la resistència clau dels 33,83 dòlars. El valor ha aconseguit pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions i sembla que podríem veure una recuperació real de la seva sèrie de preus. Creiem que, per les properes jornades, podríem veure una continuació de les pujades fins al nivell dels 35 dòlars.

Nvidia es va desplomar a la sessió d'ahir un 9,27% al Nasdaq 100. El valor va acabar la sessió just pels voltants del suport clau del curt termini que presenta als 99,11 dòlars. El seu comportament en aquest nivell de preus és clau i és que si els perdés estaríem davant d'un senyal baixista que espatllaria el seu impecable aspecte tècnic de mig i llarg termini. El primer objectiu de caiguda el podríem situar als 67,77 euros.

Forts descensos del 6,41% a Tesla que perd el primer nivell de suport que presenta als 264,15 dòlars. Malgrat el desplom d'ahir, la tendència segueix sent clarament alcista i ho seguirà sent sempre que mantingui la cotització per sobre dels 247,10 dòlars, preus un 3,5% per sota dels actuals.

contador