• Ha reduït un 6% la seva previsió d'EBITDA per 2017, fins als 572 milions d'euros
  • També ha rebaixat la valoració de rivals d'Acerinox com Aperam i Outokumpu
acerinox

Els analistes del banc d'inversió nord-americà Jefferies han retallat la valoració d'Acerinox un 10%, fins a 12,50 euros per acció des dels anteriors 14 euros per títol.

  • 10,30€
  • 1,68%

Aquests experts reiteren el consell de 'mantenir' el valor en cartera, però ha retallat el potencial alcista del valor a 12 mesos després de retallar un 6% la seva previsió d'EBITDA el 2017, fins a 572 milions d'euros des dels anteriors 611 milions. Els títols d'Acerinox cauen un 0,9%, fins als 11,95 euros.

Jefferies també ha reduït la valoració borsària d'altres competidors d'Acerinox. En el cas d’Aperam, ha retallat la seva valoració fins a 55 euros des dels anteriors 65 euros, tot i que manté el seu consell de 'comprar' el valor. Per Outokumpu, ha rebaixat el preu objectiu fins a 7,50 euros per acció des dels 11 euros. En aquest últim cas, han retallat el seu consell fins a 'mantenir' des de 'comprar'.

"Els preus del ferrocrom s'han desplomat durant les últimes setmanes", expliquen aquests experts, que anticipen pressió sobre el preu del crom a Europa durant el tercer trimestre i pressions sobre les importacions, principal raó per explicar aquestes retallades de valoració.

Noticias relacionadas

contador